SLOFIN ODŠKODNINE

Ali veste, da se v Sloveniji vsakih 7 sekund zgodi ena nezgoda? In ali veste, da je za urejanje odškodnine najbolje najeti odvetnika?

Urejanje odškodnin je za nas zelo pomembno področje iz več razlogov.  Predvsem pa, da stranki nudimo pomoč in ji svetujemo v primeru nezgode ter pomagamo pri urejanju celotnega odškodninskega postopka. Stranka se tako z nami počuti še bolj varno, s tem pa ima manj razlogov, da nas zapusti, kot bi nas mogoče sicer.

V podjetju Slofin strmimo k celoviti ponudbi in servisu strank na vseh zavarovalnih vrstah, in  k tej paleti produktov smiselno dodajamo tudi storitve podjetja iz naše poslovne hiše, podjetja Sfin storitve d.o.o. Stranki tako omogočimo celovito storitev tudi po sklenitvi zavarovanja, saj se zavedamo, da poleg vsakdanjih obveznosti stranka nima časa in ne volje za iskanje dobrih odvetnikov in pisanje pritožb.

Kot dobri poznavalci in strokovnjaki zavarovalništva lahko stranki takoj svetujemo, kaj je potrebno narediti ob nastopu zavarovalnega primera.

Z našimi poslovnimi partnerji stranki omogočimo primerno in hitro izplačilo odškodnine!